Runaway Jury (2003)

Runaway Jury
Juriul (2003)

gen: acțiune

cu: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz

de: Gary Fleder

linkuri: IMDb

nota IMDb: 7.0

opinia mea: mediuBazat pe romanul omonim al lui John Grisham (Firma, Dosarul Pelican), Runaway Jury are cap de afiș nume precum Dustin Hoffman și Gene Hackman. Gary Fleder în schimb e un regizor de televiziune. Ce rezultă de aici? Un film cu potențial dar care nu reușește să puncteze și niște actori (cu excepția lui John Cusack și poate Rachel Weisz) irosiți. Nu că n-ar fi jucat bine, dar n-au avut roluri care să le exploateze la maxim potențialul.

Povestea e centrată în jurul unui proces intentat de o văduvă unui fabricant de arme. O victorie împotriva colosului financiar ar reprezenta un precedent foarte periculos pentru toți producătorii de arme, astfel de partea apărării e angajat Rankin Fitch (Gene Hackman), un consilier cu multe resurse și puține dileme etice sau morale, pentru a le asigura un verdict favorabil din partea juriului. Tot un verdict favorabil își dorește și avocatul acuzării, Wendell Rohr (Dustin Hoffman), de data asta prin metode mai clasice. Lucrurile se complică când unul din jurați începe să-i manipuleze pe ceilalți, având propria lui agentă.

Cum scria și Alex Leo Șerban, Runaway Jury începe cu un bang și se termină cu un fâs. Iar între ele avem cam de toate: și acțiune, și dramă, și mister, atâta că nici una nu strălucește cu adevărat, înainte de a se destrăma la final.


RSS

6 comentarii la: Runaway Jury (2003)

lichiresti

foarte frumos romanul, il recomand pentru ca l-am citi de curand!

all.florentin

este o carte deosebita, mi-a facut placere sa-mi reamintesc de ea, vazand aceasta postare!
Sa ai un weekend placut!

exclusiv

Nu mia tare placut aceasta poveste dar dupa ce am vizionat de cateva ori am ajuns la concluzia ca este formidabila

Sky Host

I want to make a website Please refer me a best web development company which also offer me cheap web hosting in UAE.
e.g. UAE Hosting Company

Unknown

It is in reality a nice and helpful piece of info. I'm happy that you shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing. gmail email login

Melon

While it's not strictly necessary, we recommend using one prior to going home shopping which means you have a reasonable knowledge of what you can qualify for. canadian mortgage calculator Unlike most provinces, Saskatchewan, there is no land transfer tax like in many other provinces. mortgage payment calculator canada

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.