Now you see me (2013)

Now You See Me (2013)
Jaful perfect (2013)

gen: mister

cu: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine

de: Louis Leterrier

linkuri: IMDb

nota IMDb: 7.4

opinia mea: slab

L-am vizionat pentru că l-a recomandat cineva pe Facebook. Mare greșeală. Cu un incredibil 7+ pe IMDb, Now You See Me este unul din cele mai proaste filme văzute de mine. Inițial, premiza promite: patru magicieni sunt reuniți de o ființă misterioasă (cu glugă) și după un anumit timp realizează pe una din scenele Las Vegasului, live, o jefuire a unei bănci din Paris. Din acest punct însă, ceea ce părea, putea fi o poveste interesantă se destramă complet. Filmul este nu doar nerealist ci și prost realizat. Încercând să abordeze magia dintr-o perspectivă rațională, el eșuează în ambele planuri.

Problema principală o constituie scenariul, absolut abracadabrant, asta răsfrângându-se apoi asupra personajelor (lipsite de magie, nedezvoltate și fără nici o chimie între ele), perspectivei naratorului (totul e parcă tulbure, dar stați liniștiți - protagoniștii sunt și mai în ceață decât noi), deciziilor luate de aceste personaje, rezolvarea finală sau twistul, în fine, totul e lipsit de sens, cap-coadă. Și întreaga magie constă în jocuri de lumini și efecte speciale, pentru că restul sfidează orice logică elementară de bun simț.

Am vrut să-l opresc de mai multe ori. Cum a primit note așa de mari pe IMDb, nu mi-e clar. Priviți-l dacă ascultați manele.
RSS

2 comentarii la: Now you see me (2013)

Anonim

Daca asta ii film prost facut atunci filmul asta cum ti se pare.
Esti jalnic.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.imdb.com/title/tt1792794/?ref_=sr_4

Lotus

Decât să-mi eclipsez comentatorii...

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.