Push (2009)

Push (2009)
Războiul minţii (2009)

gen: sf

cu: Chris Evans, Camilla Belle, Dakota Fanning

de: Paul McGuigan

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 6.0

opinia mea: slabPush este un film prost. Scenariul e dezastru. Filmarea e nasoală. Povestea e lipsită de coerenţă şi plină de clişee de la un capăt la altul. Personajele sunt gândite cu picioarele.

Filmul pleacă de la premisa că printre noi, oamenii obişnuiţi, există unii cu abilităţi speciale: telekinezie, adică capacitatea de a mişca obiecte cu puterea minţii, o veritabilă armă ce le permite unor personaje să oprească (mai ceva ca-n Matrix) până şi gloanţele care curg spre ei din toate părţile, adulmecarea - prin care poţi da de urma unei persoane dispărute având la dispoziţie un obiect pe care ea l-a atins, ascunderea sau abilitatea de a-i proteja pe alţii împotriva celor care adulmecă, convingerea sau implantarea propriilor gânduri în capul altuia, prezicerea viitorului şi aşa mai departe. Nu vă aşteptaţi însă la asemănări cu Heroes: realizarea este mult sub nivelul serialului.

Evident, există şi o serie de agenţii guvernamentale, denumite foarte sugestiv şi necompromiţător Divizii, care se ocupă cu prinderea, studierea, formarea şi folosirea acestor indivizi speciali. Care trebuie să menţionez că sunt destul de mulţi. Una dintre aceste divizii este pe urma unei seringi conţinând un ser ce măreşte foarte mult puterile celor care au puteri. Singura problemă este că subiecţii mor în urma injectării. O singură persoană a supravieţuit, o fată, care a şi reuşit să fugă din facilităţile Diviziei blocând singura uşă ce stătea între ea şi libertate cu... o bilă. Bineînţeles că agenţii diviziei sunt şi pe urmele ei. Însă nu sunt singuri, căci un grup de chinezi deloc simpatici, dintre care unii posedă la rându-le astfel de puteri fantastice, vor şi ei să pună mâna pe serul magic.

Mă opresc aici cu prezentarea pentru că nu vreau să risc să vă trezesc prea mult interesul. Dacă totuşi vă decideţi să-l vizionaţi, vă puteţi aştepta la ceva în genul lui Jumper, doar că e mult mai slab. Având în vedere că nici Jumper nu-i strălucit...
RSS

3 comentarii la: Push (2009)

Colorbliss

Stiu ca l-am vazut, dar nu imi aminteam nimic din el, pana nu am citit ce ai scris tu pe-aici, asadar... :))

Lotus

Deja nici eu nu-mi mai amintesc cu ce e... :D

Sky Host

I want to make a website Please refer me a best web development company which also offer me cheap web hosting in UAE.
e.g. UAE Hosting Company

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.