Safe (2012)

Safe (2012)
În siguranţă (2012)

gen: acţiune

cu: Jason Statham, Catherine Chan

de: Boaz Yakin

linkuri: IMDb

nota IMDb: 6.5

opinia mea: slab
Se pare că Jason Statham este noul Jean-Claude VanDamme. Păcat, zic eu, pentru că spre deosebire de acesta, i-ar sta mai bine în roluri cu mai puţină acţiune fizică, cum e cel din The Bank Job. Nu-i cazul în acest film.

O chinezoaică de 12 ani cu abilităţi mentale remarcabile, Mei (Catherine Chan), este folosită de Triadă pe post de memorie-ambulantă-ce-nu-poate-fi-copiată. Ajunsă la New York, acesteia i se încredinţează un cod secret dar în scurt timp este răpită de mafia rusească, ce vrea să intre în posesia codului respectiv. Până aici filmul, la a cărui producţie semnează şi Lawrence Bender (Kill Bill 1Inglourious Basterds), pare, să zicem că pare, cel puţin la acest nivel, promiţător. Iluzia însă se spulberă repede: încercând să evadeze, Mei va da peste Luke Wright (Statham), un beţiv pe punctul de a se sinucide, care o va salva. Ştiţi clipul în care un grăsan îşi suge burta pe plajă, ţinându-şi respiraţia, în timp ce prin faţa lui trece o tipă sexy? Ei bine, filmul s-a abţinut şi el cât a putut după care devine ceea ce este de fapt: o partidă de kickboxing avându-l în prim-plan pe Jason Statham, care se revelează repede a fi un fel de Batman al New York-ului. Mai departe... nimic, ăsta e tot filmul.

Comparativ, Safe este mai bun decât Blitz şi poate cam pe acelaşi nivel cu The Mechanic, dar într-un alt stil. Problema lui principală, pe lângă clişeele care abundă de la un capăt la altul, este numărul prea mare de pumni. Revenind la ce scriam, Statham ar fi mult mai bun în roluri de non-boxer. Dar astfel de filme ar ţinti mai sus şi ar fi prin urmare riscante. În Safe, Boaz Yakin s-a gândit să joace la sigur...
RSS

3 comentarii la: Safe (2012)

Anonim

Mi-a placut filmul dar ai dreptate, imi atrage atentia mai mult in rolurile tipului smecher si istet ca in Bank Job

Lotus

Are personalitate şi magnetism. Acum să vedem, n-am văzut încă multe filme cu el, urmează, sunt curios dacă o să-mi confirme părerea şi dacă într-adevăr are alte roluri cât de cât mai de Doamne-ajută... :) Că la Van-Damme e adevărat că mă uitam, dar când eram mic. :)

Sky Host

I want to make a website Please refer me a best web development company which also offer me cheap web hosting in UAE.
e.g. Web Hosting Company in UAE

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.