Red Faction: Origins (2011)

Red Faction: Origins (2011)
Red Faction: Origins (2011)

gen: SF

cu: Brian J. Smith, Danielle Nicolet, Tamzin Merchant

de: Michael Nankin

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 5.2

opinia mea: slabM-am uitat şi eu la un film din ăsta produs de canalul Sci-Fi sau pe-acolo. Pentru televiziune. Că zicea în trailer că-i cu Robert Patrick din Stargate (de asemenea a jucat în Terminator 2) şi cu Kate Vernon din Battlestar Galactica. Şi cu Lotusescu din Prosteşti. Care se ia după trailere. Măcar voi să nu faceţi greşeala.

Red Faction: Origins este un film dezamăgitor. Scenariul este slab. Dialogurile sunt slabe. Efectele speciale sunt o glumă proastă. Imaginea (adică modul în care s-a filmat, distanţa de la care sunt trase cadrele etc) este debusolantă. Păi şi atunci ce are pozitiv filmul ăsta? Povestea este cât de cât suportabilă. Include un el şi o ea (cuplu care are o anumită magie, doar că filmul este foaaarte cuminte), o scenă sau două de umor (real), a, stai, ăstea nu-s povestea. Povestea ziceam include două facţiuni rivale pe Marte, dintre care una seamănă cu freemenii din Dune, o soră pierdută, un tată fost-erou şi actual-beţiv, o misiune de salvare pe cont propriu etc. Numai că deznodământul este şi el... slab.

Nu înţeleg de ce se ambiţionează respectivele canale de televiziune să scoată filme. Şi cât or s-o ţină. Cu profitul, cu făcutul filmelor... A, şi-n loc de PS: una dintre cele două fete din rolul principal, sora pierdută şi regăsită a eroului nostru, este şi ea... slabă. Probabil că virusul curelor de slăbire i-a afectat şi pe marţieni. În concluzie, dezamăgirea se produce numai atunci când ai aşteptări false. Asta e.
RSS

Nu sunt comentarii la: Red Faction: Origins (2011)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.