Lockout (2012)

Lockout (2012)
Misiune pe MS One (2012)

gen: SF

cu: Guy Pearce, Maggie Grace

de: James Mather, Stephen St. Leger

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 6.1

opinia mea: slabCei mai periculoşi infractori de pe Pământ sunt ţinuţi în stază pe staţia spaţială MS One, cea mai sigură închisoare ever. Emilie (Maggie Grace), fiica preşedintelui SUA, are îndoieli cu privire la modul în care acestora le sunt respectate drepturile omului şi legalitatea experimentelor la care sunt supuşi. Ca urmare face o vizită pe Ms One pentru a se lămuri asupra situaţiei. Dar deţinutul pe care-l interoghează reuşeşte să scape şi-i trezeşte şi pe ceilalţi, care pun stăpânire pe staţie şi-i iau ostatici pe ăia buni.

Ca de obicei, un singur om poate rezolva situaţia. Snow (Guy Pearce) este trimis s-o salveze pe Emilie înainte ca armata să împrăştie staţia în mii de bucăţele prin Univers. Că aşa-i în filme, nu se pune problema că o fi costat o sumă exorbitantă acea facilitate, e mai ieftin s-o arunci în aer (oarecum spus, ea aflându-se oricum în aer) decât să găseşti o cale de-a anihila orice fiinţă vie de la bordul ei. Dar ce pretenţii să ai de la producătorii lui Taken?

Incredibil în ce filme a ajuns să joace Guy Pearce, tânărul locotenent de poliţie din L.A. Confidential (2007). Nimic nu ţine în Lockout: scenariul e prost, actorii joacă sub-lamentabil, nici măcar ambalajul sau cosmetica nu sunt reuşite. Iar personajul principal, Snow, afişează o masculinitate brută sau grosieră care mă duce cu gândul la Jonah Hex sau la filmele cu Jean-Claude Van Damme. De saturaţia cu clişee nici nu mai vorbesc.

Sfatul meu este să vă uitaţi la altceva.
RSS

2 comentarii la: Lockout (2012)

întuneric

opinia mea: groaznic. :D

Lotus

L-ai văzut? Credeam că sunt singurul.

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.