Johnny English Reborn (2011)

Johnny English... se întoarce! (2011)

gen: comedie

cu: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West

de: Oliver Parker

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 6.2

opinia mea: marfă
Haidaţi să vă zic ce film am văzut Johnny English Reborn cel mai tare! Îi cu Mister Bean, adică cu actorul ăla care-l joacă pe Mister Bean şi face tot felul de scheme numai că aicia nu face aşa multe da tot face râzi de el până nu mai poţi.

La început îi un călugăr îmbrăcat în portocaliu la o mănăstire şi îi dă tot felul să facă maestrul lui şi el se chinuie că nu era ca restul de acolo mori de râs de el! Şi dupa aia îl recrutează şi joacă rolul la un agent secret şi se duce cu avionul se îmbracă la costum şi îi dă o misiune de îndeplinit. Şi ar fi îndeplinit-o mai repede dar tot îl urmăreşte tot filmul o babă să-l omoare aşa-i de figură baba aia râzi de ea de numa! Şi baba se deghizează la sfârşit în regină şi el o prinde pe regină în loc s-o prindă pe baba, cazi pe jos! Da până la urmă o prinde pe baba adevărată şi dupa aia îndeplineşte misiunea.

Şi are un partener cu care trece prin tot felul de întâmplări. Şi mai îi cu o tipă faină în film care ţine cu el. Şi îi tradus da io n-am prea înţeles scrisu că se derula repede. Recomand la toţi prietenii şi colegii mei de joacă!
RSS

Nu sunt comentarii la: Johnny English Reborn (2011)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.