The Fishburnes

În sfârşit, Laurence Fishburne a fost de acord să se joace într-un film cu fiica lui! - ar putea fi subtitlul acestui articol. Până la materializare însă mai avem ceva de aşteptat, circa un an şi jumătate, motiv pentru care deocamdată vorbim de un articol şi nu de o recenzie de film. Om trăi şi om vedea, dacă nu vine Sfârşitul Lumii.

Montana & Laurence Fishburne

Povestea din spate este simplă. Cunoscuta actriţă Montana Fishburne şi-a dorit dintotdeauna să joace într-un film alături de tatăl ei, Laurence Fishburne. Actorul, destul de cunoscut şi el pentru personajul Morpheus din The Matrix (sau pentru alte roluri, în filme ca: Mystic River, Assault on Precinct 13) a refuzat-o însă constant. Tot împotrivă s-a declarat şi managerul şi producătorul divei, Brian Pumper, argumentând că, deşi Laurence este de culoare, îi este frică ca relaţia de familie dintre cei doi să nu influenţeze negativ performanţele lor artistice.

Ce nu face însă un tată pentru copilul lui, mai ales când acesta este fată (şi celebră pe deasupra), şi iată că până la urmă toate s-au rezolvat iar cei doi vor juca împreună rolurile... unui tată şi al fiicei lui vitrege. Producţia, intitulată The Fishburnes (Afaceri de familie în lipsă de o altă traducere) este programată să ruleze la finele anului 2013. Până acum cei doi actori s-au ferit de la a da publicităţii prea multe detalii pe această temă.

Să le urăm succes!

(sursă foto: abcnews.go)
RSS

4 comentarii la: The Fishburnes

Desene Animate

sincer m am saturat sa astept un an de zile pentru un film sa apara , sper ca acesta sa merite

Lotus

mai ales că dacă apare fix într-un an de la data postării mele...

romaniapitoreasca

La cat mai multe astfel de articole. Bravo!

Lotus

Mulţumesc. Şi ţie, la cât mai multe astfel de comentarii! :)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.