Monte Carlo (2011)

Monte Carlo (2011)

gen: comedie

cu: Selena Gomez, Katie Cassidy, Leighton Meester

regia: Thomas Bezucha

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 5.3

opinia mea: mediu
Am dubii dacă să scriu recenzia de faţă în română sau în engleză. Nu de alta dar tocmai am aflat că România este o ţară oarecum africană, unde străinii fac voluntariat pentru a monta becuri în şcoli şi a aduce calculatoare. Deci sunt şanse bune ca multă lume să nu ştie citi, iar dintre cei care ştiu, probabil nimeni nu a auzit de internet. Ce să mai, cu siguranţă că şi blogul ăsta este fie sponsorizat din afară, fie o iluzie optică.

Dar ce să te aştepţi de la un film în care nu se pune accentul pe acurateţea informaţiilor sau pe documentare şi nici pe credibilitatea poveştii. Ce contează este doar povestea, injectată cu un virus care afectează latura feminină şi sensibilă din noi. Nu încercaţi însă să fiţi prea critici căci raţiunea este imună la acest virus şi magia peliculei se va risipi pe loc.

Iar povestea este o reeditare a Cenuşăresei, tot cu Selena Gomez în rolul principal. Avem deci, din nou, identităţi schimbate, mister şi idile dintre prinţi şi prinţese. Prinţese, căci de data asta sunt trei, şi toate trei tinere, frumoase şi aflate în anumite raporturi de prietene între ele. Toate trei în drum spre Paris, unde urmează să petreacă o săptămână de vis.

Şansa face ca una dintre ele să fie confundată acolo cu o tipă bogată şi celebră (de care, în mod curios, cele trei nu auziseră niciodată până atunci - dar hei! am zis să lăsaţi critica acasă, eu am voie că fac recenzia) şi elanul specific tinereţii le face să profite de oportunitate.

Vă imaginaţi deci, în mare, cam la ce să vă aşteptaţi. Mult sirop, multă frişcă şi happy-ending (nu mă luaţi cu spoilers: scrie undeva că-i dramă? nu scrie. deci nici nu-i) într-o comedie a cărei temă şi scenariu promit mai mult decât reuşesc să ducă actorii. Dar uitându-ne pe generic, nici de la ei nu putem avea mari pretenţii, iar la aspectul fizic au trecut testele cu brio.

În concluzie, merge de vizionat într-o seară de weekend cu prietena sau cu iubita. Nu cu amanta, că aia-i deja o tipă mai matură.
RSS

4 comentarii la: Monte Carlo (2011)

Anonim

Selema Gomez, hm....not a big fan
O comedie mai buna, imi recomanzi?

Lotus

Nu ştiu ce tipuri de comedii preferi, dar dintre ele: La vita e bella, Knocked Up, Surviving Christmas.

Alte câteva despre care încă n-am scris: Sweet November, Hitch, 50 First Dates (s-ar putea să nu fie genul tău), Anger Management. Dar eu n-am văzut foarte multe filme aşa că mnoa...

Acum e rândul tău să-mi recomanzi câteva. :)

Anonim

La vita e bella, spre rusinea meanu l-am vazut si ma intreb de ce-...e un film destul de vechi si cu niste recenzii minunate!
Knocked up- desi initial l-am detestat pe Ben, am ras cu lacrimi!

Un film care mie mi-a placut enorm a fost The Infidel
Ti-l recomandcalduros in caz ca nu l-ai vazut
http://www.youtube.com/watch?v=BMudF0MQgC0

Lotus

Nu l-am văzut. Mersi. :)

PS: La vita e bella e un film superb.

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.