Your Highness (2011)

Măria Ta (2011)

gen: fantastic, parodie

cu: Danny McBride, James Franco, Natalie Portman

regia: David Gordon Green

link-uri: IMDB, trailer

nota IMDB: 5.6

opinia mea: mediu
Într-un regat îndepărtat trăiau doi fraţi prinţi: unul (Fabious) plin de vitejie iar celălalt (Thadeous) gras, leneş şi nepăsător. Când un vrăjitor îi răpeşte mireasa lui Fabious, Thadeous se vede silit să pornească în căutarea-i cu fratele lui. O căutare plină de neprevăzut şi care îi va pune pe cei doi fraţi la multe încercări. Vor reuşi ei oare să anihileze orice obstacol care le iese-n cale şi să-şi ducă la bun sfârşit nobila misiune? Răspunsul îl veţi vedea vizionând filmul.

Care film este slab dar având în vedere că nu încearcă să fie "bun" la modul serios, ci mai mult parodiază alte filme (şi în general tot genul fantasy/eroic), poate trece ca acceptabil. Jocul actorilor este oarecum la modul că nimănui nu-i pasă de el. Umorul, cam cum se vede în trailer. Clişeele - foarte multe dar toate sunt parodiate. Efectele speciale sunt bune, la fel spectacolul vizual. Avem parte şi de ceva acţiune, dacă se poate numi aşa. De toate felurile.

Cam asta.
RSS

Nu sunt comentarii la: Your Highness (2011)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.