Spider-Man (2002)

Omul-Păianjen (2002)

gen: fantastic

cu: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe, James Franco

regia: Sam Raimi

link-uri: IMDB, trailer

nota IMDB: 7.4

opinia mea: slabOk, deci imaginaţi-vă: eu aşezat pe scaun, cu degetele deasupra tastaturii, gata să se mişte frenetic la comanda mea mentală, pregătit să fac recenzia la Spider-Man. Doar că-n cameră e cam frig. Iar eu când gândesc consum energie, arderile metabolice sunt mai intense cum ar veni. Adevărul e că de când m-a muşcat iarna asta de fund, au început să se producă tot felul de schimbări climatice în organismul meu. Deci, să trag caloriferul puţin mai aproape, just in case...

De fapt, şi dac-aş răci, n-ar fi mare diferenţă. Oricum, fizic vorbind, nu sunt un Goliath. Fetele nu prea se uită la mine. Nici măcar cea la care, în secret, ţin. Dar ce importanţă are exteriorul? Pe net sunt un geniu. Şi pe net, tipei îi place cum scriu, chiar e fascinată, comunicăm chiar şi în privat... Bine, nu ştie că sunt eu, cel pe care-l salută cu indiferenţă pe stradă. Dar bineînţeles că nici n-o să-i spun. Imaginaţi-vă ce surpriză o să aibă dacă, cândva, va afla... De la mine nu, oricum.

Până atunci însă, în timp ce alţii, mai proşti, umblă cu ea doar în offline, eu discut cu ea în privat pe net. În timp ce ei se ating doar la nivel fizic, noi comunicăm la nivel intelectual. Căci asta conteată, cum scrii. Prin scris eu încerc să schimb lumea într-una mai bună. Numiţi-mă idealist dacă vreţi. Dar voi nu cunoaşteţi puterea blogurilor. Bine, am şi duşmani, hateri şi trolli. Dar sper să îi dovedesc până la urmă.

Bun, acum m-am mai încălzit puţin. Despre ce vorbeam? A, despre Spider-Man. Anyway, tot stând la poveşti cu voi, am uitat ce voiam să scriu. Noroc că filmul e doar prima parte dintr-o saga de trei. Ne vedem deci la continuare. Până atunci, nu uitaţi să reciclaţi chestiile folosite şi să păstraţi curăţenia! Că de scris, nu toată lumea poate. Ţineţi aproape!
RSS

8 comentarii la: Spider-Man (2002)

m@ri@n

Cred ca o introducere cu o mica istorie a eroului era mai inspirata :)

Lotus

Eu sper că istoria nu se va repeta şi la The Amazing Spider-Man... :)

Anonim

Hah, n-ai mila, Goliath :)) Spider-Man e super-eroul meu preferat. Iar filmul m-a bucurat la vremea respectiva din prisma faptului ca l-au adus pe omul paianjen pe marile ecrane. Pacat ca nu le-a iesit. Nici scenariul nici actorul nu evidentiaza chestiile alea importante care il fac pe spiderman sa fie cool - cum ar fi umorul. Dar nu-i nimic, mai apare si the amazing... :))

Dar scuze pt offtopic :P
Eu zic ca ai putea sa ii spui fetei cine esti.

Lotus

Păi eu nu am scris despre Spider-Man, eroul tău preferat, ci despre Spider-Man, filmul din 2002. Pe erou nici nu l-am atins, nici n-aş avea curaj, şi nici n-aş putea, e bine-mersi acolo unde e. :)

Iar la faza cu revelarea identităţii, te scuz pentru off-topic, sau eventual transmit sugestia ta mai departe producătorilor filmului... ;)

Sakura

E dragut filmul. Romantic:D

Lotus

Totuşi, nu ţi-ar place un băiat care să aibă curajul să te abordeze şi în "offline"? :)

Sakura

Ba da. Dar unii baieti sunt mai ... timizi?:) E ok filmul.:D punct:))

Lotus

Am cunoscut mai demult o fată căreia îi plăceau băieţii timizi... Era chiar foarte senzuală tipa, charismatică aşa. Să înţeleg că şi tu? :)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.