The Proposal (2009)

Cererea în căsătorie (2009)

gen: comedie, romantic

cu: Sandra Bullock, Ryan Reynolds

regia: Anne Fletcher

link-uri: IMDBtrailer

nota IMDB: 6.7

opinia mea: mediu
Margaret (Sandra Bullock), şefa lui Andrew (Ryan Reynolds), este din Canada dar lucrează la o firmă de publicistică editorială din New York. Când cererea de cetăţenie îi este respinsă, Margaret se află în faţa situaţiei de a fi expluzată din ţară şi de a-şi pierde jobul. Soluţia salvatoare este aceea de a se căsători cu un american, astfel ea declară că are o relaţie cu subalternul ei, Andrew, cu care urmează să se mărite. Forţat de circumstanţe Andrew acceptă ideea unei căsătorii de convenienţă şi de scurtă durată dar evenimentele din zilele următoare îi vor apropia afectiv pe cei doi.

Tradus la noi prin Vrei să te însori cu mine?, filmul este o comedie romantică puţin peste media celor cu care ne-a obişnuit Sanra Bullok, în principiu datorită rolului bun pe care aceasta îl face. Nu lipsesc nici exagerările (toţi subordonaţii tremură în faţa ei şi îşi dau mesaje pe chat când apare, spre exemplu), ceea ce este de aşteptat având în vedere că regizotul e o femeie. Totuşi filmul mi-a lăsat o impresie bună per ansamblu. Din păcate începutul este mai bun (atât în ce priveşte calitatea umorului cât şi desfăşurarea acţiunii) în timp ce finalul ne aduce în prim-plan o Sandra Bullock lacrimogenă şi un fiasco sentimental.

Ryan Reynolds are un joc solid şi aduce cumva cu Ben Affleck.
RSS

Nu sunt comentarii la: The Proposal (2009)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.