The Lost Future (2010)

Oamenii viitorului (2010)

gen: aventură

cu: Corey Sevier, Sam Claflin, Annabelle Wallis, Eleanor Tomlinson, Sean Bean

regia: Mikael Salomon

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 4.9

opinia mea: slab


Filmul, de categoria B, produs pentru televiziune, ne prezintă o viziune fantezistă asupra unui viitor postapocaliptic, cu uşoare infuzii ale genului horror.

În urma unei conflagraţii omenirea a regresat la nivelul preistoriei. Oamenii, puţini, sunt organizaţi fie în triburi, fie în aşezări oarecum asemănătoare oraşelor de azi şi trăiesc izolaţi, chiar rupţi am putea scrie de restul lumii. Un astfel de trib este şi cel din care face parte Kaleb (Sam Claflin) cu sora lui, Miru (Eleanor Tomlinson). Membrii lui cred că ei sunt singurii oameni rămaşi în viaţă şi le este frică să exploreze necunoscutul, pe de o parte datorită animalelor gigant existente şi pe de alta datorită bestiilor, foşti oameni afectaţi de o maladie şi care s-au transformat în mutanţi. O singură muşcătură din partea unuia din ei te transformă şi pe tine în scurt timp într-o bestie.

Lui Kaleb îi place de Dorel (Annabelle Wallis) dar aceasta este prietena unui lider, Savan (Corey Sevier). Când un atac al bestiilor forţează tribul să se închidă într-o peşteră, cei trei vor rămâne în afară şi vor trebui să caute o cale de a veni în ajutorul prietenilor lor.

Filmul promite dar nu livrează, trezeşte foamea dar n-o astâmpără. Jocul actorilor este oarecum tern şi lipsit de profunzime. Secvenţele de acţiune sunt de genul celor din Xena. Povestea e simplistă şi puţin credibilă dar interesantă. Multe exagerări, ca de exemplu faptul că praful vindecător pe care îl găsesc îşi face efectul aproape instantaneu. Nu mai vorbesc transformarea oamenilor în bestii. Apoi, actori şi actriţe frumoase şi îmbrăcate sumar. Avem chiar şi o scenă erotică.

Cam asta.
RSS

Nu sunt comentarii la: The Lost Future (2010)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.