Bridesmaids (2011)

Domnişoare de onoare (2011)

gen: comedie

cu: Kristen Wiig, Chris O'Dowd

regia: Paul Feig

link-uri: IMDBtrailer

nota IMDB: 7.0

opinia mea: slab
O tânără trecută de adolescenţă locuieşte singură, se culcă cu un tip care o tratează ca pe o cârpă şi are o prietenă care se logodeşte. Când aceasta o roagă să-i fie domnişoară de onoare acceptă, dar cum viitoarea mireasă mai are nişte prietene iar viitoarea nuntă le adună pe toate la un loc, are loc ceea ce are loc de fiecare dată când aduni mai multe femei împreună pentru un timp mai lung decât limita de siguranţă: se dau peste cap toate socotelile iniţiale iar lucrurile ies anapoda.

Filmul pune în prim-plan femeia, cu ciudăţeniile, faţetele şi stările ei schimbătoare. În rolul principal este... o femeie. În rolurile secundare sunt... aţi ghicit, nişte femei. Bărbaţii apar ca un fel de mijloc de a descrie mai bine femeia. Iar în paralel cu imaginea de ansamblu asupra lor ni se prezintă şi viaţa personală a tipei din rolul principal, Annie.

Sub aspectul realizării filmul nu străluceşte. Intriga este slabă, desfăşurarea acţiunii oarecum predictibilă. Comicul de situaţie şi de personaje, nici slab dar nici excepţional, nu este suficient pentru a face din film unul bun. Dacă însă există persoane care vibrează cu acest tip de umor, sunt convins că or să agreeze filmul. Care persoane, mai mult ca sigur, vor fi în marea lor majoritate... femei!
RSS

Nu sunt comentarii la: Bridesmaids (2011)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.