Blitz (2011)

Blitz (2011)

gen: poliţist

cu: Jason Statham, Luke Evans

regia: Elliott Lester

linkuri: IMDb, trailer

nota IMDb: 6.1

opinia mea: slab


Am văzut Blitz cu câteva săptămâni în urmă şi am fost impresionat până la lacrimi. Astfel încât astăzi, când am vrut să-i fac recenzia, a trebuit să vizionez trailer-ul pentru a-mi aminti despre ce e vorba în el. Ei bine, Blitz este un film cu Jason Statham în rolul unui poliţist care-şi bagă piciorul în toată lumea asta. Atât la figurat, în sensul că nu prea-i pasă lui de reguli şi de proceduri, cât şi la propriu, în sensul că nu prea-i pasă lui de reguli şi de proceduri.

Filmul este deosebit de plictisitor. Pur şi simplu numai scriind despre el mă plictisesc. Statham trebuie să prindă ceva serial killer care de data asta omoară poliţişti. Motivaţiile lui sunt foarte puternice, având în vedere că nu-i pasă de el însuşi dar îi pasă de prietenii lui, poliţişti evident, dintre care unii sunt trimişi pe cealaltă lume de eroul negativ. Dar cum nu vreau să divulg mai multe detalii care ar putea duce la disiparea emoţiei, suspansului şi a misterului, mă opresc aici, fără să vă spun dacă până la urmă reuşeşte să-l prindă sau nu.

Filmul are o serie de defecte în opinia mea grave. Este amorf. Personajele sunt prost alese. Poveştile lor fură prea mult din timpul camerei de filmat, fără nici o legătură cu intriga filmului. Aşa că nici nu are rost să vorbim despre fine omisiuni când baza este sublimă dar lipseşte cu desăvârşire. Elliott Lester este creditat pe IMDB pentru două filme, dintre care unul este acesta iar pe celălalt nu intenţionez să-l văd.

Dacă doriţi să vizionaţi un film mai bun cu Statham vă recomand Crank sau The Bank Job.
RSS

Nu sunt comentarii la: Blitz (2011)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.