The Beaver (2011)

Castorul (2011)

gen: dramă, familie

cu: Mel Gibson, Jodie Foster

regia: Jodie Foster

link-uri: IMDB, trailer

nota IMDB: 6.8

opinia mea: bun
Filmul e o dramă centrată în jurul unui afacerist care-a intrat într-o drepresie profundă. Apatic, urât de băiatul mai mare, dat afară de soţie, aflat pe punctul de a se sinucide, Walter Black aude totuşi în el o voce care-l opreşte în ultimul moment. Acea voce îşi va găsi apoi reprezentarea fizică într-o mascotă, un castor pe care bărbatul îl va purta permament cu el şi prin intermediul căruia va reuşi să se disocieze de vechea lui personalitate. Soarele răsare din nou în viaţa lui Walter dar ultimul lucru de care va trebui să scape va fi însuşi castorul...

Filmul e unul din cele care-ţi rămân în minte mult timp. Jocul actorilor este excelent. Acţiunea e cursivă, captivantă şi se desfăşoară pe mai multe planuri, urmărind mai multe personaje. Iar luptele pe care le duc aceste personaje sunt, în principal, de ordin interior. Un atu al acestui film îl constituie expresivitatea lui Mel Gibson. Un Mel Gibson foarte talentat care te va face să simpatizezi cu personajul pe care-l interpretează.

Vizionare plăcută!
RSS

Nu sunt comentarii la: The Beaver (2011)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.