Along Came Polly (2004)

Surpriză, apare Polly! (2004)

gen: romantic

cu: Ben Stiller, Jennifer Aniston

regia: John Hamburg

link-uri: IMDBtrailer

nota IMDB: 5.8

opinia mea: mediuFilmul ilustrează tema alegerilor. Reuben (Ben Stiller) alege să se însoare cu Lisa. Alegerea se dovedeşte una proastă, căci ea îl înşeală chiar la începutul lunii de miere cu noul ei instructor de scufundări. Reuben, dezamăgit (oare cât de bine o cunoştea înainte de-a o cere de soţie?), se întoarce acasă unde dă peste o fostă colegă de şcoală, Polly (aka Jennifer Aniston). Fata este simpatică, spontană, fără obligaţii, căzându-i cu tronc proaspătului însurăţel a cărui viaţă a stat tot timpul sub semnul statisticilor şi al alegerilor sigure, lipsite de riscuri. Treptat, între cei doi se înfiripă o frumoasă relaţie, dar când Lisa se va întoarce spăşită cerându-şi iertare, Reuben va avea din nou de ales.

Filmul nu este unul strălucit şi prinde probabil datorită actorilor din rolurile principale. Jennifer Aniston face un joc bun. Un alt element pozitiv este firescul situaţiilor şi al personajelor, atât de absent în multe comedii actuale. Excepţii există totuşi, mai ales în persoana amicului lui Reuben, un personaj cam deplasat. Intriga şi povestea dintre cei doi este predictibilă. În concluzie un film care nu e foarte prost dar nici nu impresionează.
RSS

Nu sunt comentarii la: Along Came Polly (2004)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.