Trust (2010)

Încredere (2010)

gen: dramă, familie

cu: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato

regia: David Schwimmer

link-uri: IMDBtrailer

nota IMDB: 7.0

opinia mea: mediu
O tânără de 14 ani este luată în vizor de un pedofil care începe să comunice cu ea online dându-se drept un băiat de vârsta ei. După două luni de chat ei se întâlnesc în sfârşit iar respectivul reuşeşte să întreţină relaţii sexuale cu fata. Când acest lucru se va afla, familia fetei va fi dată peste cap...

Filmul este interesant şi educativ într-o mare măsură. Este şi destul de bun pănă la un anumit punct. În opinia mea tânăra Liana Liberato este o mare speranţă a cinematografiei. Clive Owen a făcut şi el un rol foarte bun, acesta fiind unul din primele filme (dacă nu primul) pe care îl văd cu el. Ceea ce am de-i reproşat regizorului şi/sau scenaristului este accentul pe care îl pune pe drama tatălui, cumva exagerat. Will (tatăl fetei) ajunge obsedat de situaţie şi de incapacitatea de a-şi fi protejat copilul atât de mult încât aş putea spune că drama lui aproape o egalează pe cea a fetei.

Discutabil este şi numele dat acestui film. Având ca titlu încrederea, filmul sugerează că ar fi mai bine să fim neîncrezători. Acest lucru este valabil în contextul filmului dar mesajul subliminal mai general pe care, în opinia mea, îl transmite nu este unul foarte inspirat.

Alte postere cu acest film:


RSS

Nu sunt comentarii la: Trust (2010)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.