Piranha (2010)

Piranha (2010)

gen: horror

cu: Steven R. McQueen, Jessica Szohr, Kelly Brook

regia: Alexandre Aja

link-uri: IMDBtrailer

nota IMDB: 5.8

opinia mea: slabTurbulenţe tectonice pe fundul unui lac creează o falie de legătură cu nişte ape subterane mai adânci, de unde ies la suprafaţă mii de peşti preistorici carnivori. În scurt timp turiştii veniţi în număr foarte mare să facă baie şi să se distreze vor fi într-o cursă disperată pentru a-şi salva viaţa. Printre ei se află şi Jake, băiatul "şerifei" din acel oraş, împreună cu sora şi fratele lui mai mic, plecaţi de acasă fără ştirea mamei.

Filmul e plin de clişee şi de scene ridicole. Ridicolul e atât de pronunţat încât într-un fel ăsta e singurul lucru care-l mai salvează. Adică te poţi uita ca să râzi de el. Din acest motiv probabil filmul e băgat (pe IMDb) şi la genul comedie, chit că nu ştiu în ce măsură umorul este voluntar. În afară de asta, ce puteţi vedea: soare, apă, fete sexy mai mult sau mai puţin (uneori complet) dezbrăcate şi imagini care-ţi întorc stomacul pe dos în a doua lui jumătate. Cam asta.

Câteva imagini din film:

RSS

Nu sunt comentarii la: Piranha (2010)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.