Crank (2006)

Răzbunare şi adrenalină (2006)

gen: acţiune, parodie

cu: Jason Statham, Amy Smart

regia: Mark Neveldine, Brian Taylor

link-uri: IMDBtrailer

nota IMDB: 7.0

opinia mea: bunDacă tot am văzut recent The Mechanic, m-am gândit să văd şi Crank, tot cu Statham. După primele 5 minute am fost puternic tentat să opresc filmul. M-am uitat totuşi mai departe. O decizie inspirată. Dar despre ce e vorba în film?

Intriga, prezentată spectatorilor încă de la început, este faptul că un asasin plătit al unui cartel mafiot, pe numele lui Chev Chelios (Jason Statham), este injectat cu o chinezărie (haha) care îi încetineşte cumva ritmul cardiac. Singura speranţă de prelungire a vieţii este să trăiască într-un ritm cât mai alert, la cote cât mai înalte de acţiune şi adrenalină.

Acţiunea filmului este proastă. Dar ceea ce filmul nu are la acest capitol compensează prin umor: este foarte haios! Comicul rezultă din suprapunerea fazelor ridicole sau amuzante peste seriozitatea actorilor. Dacă vă va place acest tip de umor atunci veţi agrea şi filmul, altfel probabil nu. Mie unul mi-a plăcut foarte mult. Filmul nu face doar haz de alte filme ci şi de el însuşi. Iată o secvenţă care parodiază un alt film, ghiciţi dvs care:Camera de filmat se mişcă repede, parcă am fi în corpul eroului principal şi am vedea lucrurile prin ochii lui, cam în genul filmelor MTV. Nu neapărat un punct forte, aş zice eu. Amy Smart o întruchipează destul de bine pe iubita inocentă şi prostuţă. Statham, iată, poate face comedie. Finalul cam sec lasă loc pentru Crank: High Voltage.

Vizionare plăcută!
RSS

Nu sunt comentarii la: Crank (2006)

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.