Stonehenge Apocalypse (2010)

Apocalipsa de la Stonehenge (2010)

gen: sf

cu: Misha Collins, Torri Higginson, Hill Harper

regia: Paul Ziller

linkuri: IMDBtrailer

nota IMDB: 4.0

opinia mea: slabUn film cu buget scăzut produs de canalul SyFy. Ansamblul pietrelor de la Stonehenge începe să se mişte la anumite intervale de timp şi la fiecare deplasare evenimente tot mai rele (ajungând până la cataclisme) se produc în diferite locaţii ale planetei. O echipă de oameni de ştiinţă şi una de militari sunt trimise să neutralizeze sau să distrugă pietrele, sarcină care se dovedeşte însă foarte dificilă. Adăugaţi la acestea un savant strălucit, adept al teoriilor conspiraţiei, care vrea să afle adevărul, un arheolog puţin dement urmat de un grup de fanatici, o tipă care se aliază cu eroul principal şi un trădător şi veţi avea o imagine despre cam ce urmează să vedeţi.

Filmul mi-a lăsat senzaţii amestecate. Pe de-o parte senzaţia dominantă este aceea de film făcut de amatori. Jocul actorilor nu străluceşte şi se simte lipsa unui buget mai consistent. Pe de cealaltă parte ideea de bază este, chiar dacă fantezistă, originală. Apoi, întâlnim mult mai puţine clişee decât la majoritatea producţiilor americane, pelicula având aici o scuză: este canadiană. Nu de puţine ori am fost surprins de lipsa acestor clişee şi de cursul firesc al evenimentelor. De asemenea firul şi logica filmului au coerenţă. Finalul este mai bun decât al multor filme de acţiune de clasa A.

Dar să nu exagerez cu laudele. Îl recomand doar iubitorilor de aventură sau de science-fiction.
RSS

4 comentarii la: Stonehenge Apocalypse (2010)

MARIA

MIE PERSONAL MI-A PLACUT FILMUL INSA POATE SUNT PUTIN SUBIECTIVA AVAND IN VEDERE CA IL APRECIEZ PE MISHA COLLINS

Lotus

Apoi Mărie dragă, care faci fotografii de nuntă şi comentezi pe blog cu CAPS ON, şi dacă nu l-ai aprecia pe Misha Collins tot subiectivă ai fi când ai spune că îţi place filmul, că doară plăşerea îi întotdeauna subiectivă, că ce ţâie îţi plaşe altuia poate că nu-i, cu excepţia unor plăşeri comune cum ar fi sexul... :)

Princess

si chestia cu sexul e relativa :)

Lotus

Aşa e. Sub 10 ani şi peste 90 nu se pune... :P

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.