The Hottie & the Nottie (2008)

O prietenie de pomină (2008)

gen: comedie

cu: Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin

regia: Tom Putnam

link-uri: IMDBtrailer,

nota IMDB: 1.9

opinia mea: slabPărăsit de iubită, Nate Cooper se decide să-şi caută febleţea din timpul şcolii, Cristabell, faţă de care nu reuşise în trecut să-şi exprime sentimentele. O găseşte însă aceasta locuieşte cu o prietenă, June, care este întruchiparea urăţeniei pe pământ. Lesne de dedus, pentru a ajunge la Cristabell Nate trebuie să treacă de June, adică să-i găsească un prieten, ceea ce-l va pune în tot felul de dificultăţi.

Filmul a fost realizat în sub 5 săptămâni cu un buget mic. Nu vă aşteptaţi la o capodoperă, Paris Hilton a primit Zmeura de Aur pentru prestaţie. Sunt convins că există o categorie de tineri care vor gusta tipul de umor pe care filmul îl exemplifică, eu însă nu fac parte din ea. În primul rând situaţiile sau personajele sunt trase de păr (chiar mult). Spre exemplu June este nu doar urâtă la modul comun ci un fel de Muma-Pădurii. Cristabell nu numai că o ţine pe lângă ea şi o consideră cea mai bună prietenă, dar practic îşi sacrifică viaţa socială pentru ea, lucru total neverosimil. În fine, filmul nici nu îşi propune să fie foarte credibil aşa că dacă faceţi abstracţie de acest aspect s-ar putea să vă placă.

Ce pot spune că am agreat este jocul lui Joel Moore şi o fază care a implicat hipnotizarea cuiva, nu vă spun în ce scop deoarece unii poate vor să se uite la film. Caz în care le urez vizionare plăcută... :)
RSS

un comentariu la: The Hottie & the Nottie (2008)

Sorin

Este un film de nota 20. Il recomand :X:X

Trimiteți un comentariu

 
Comentariile de tip spam, incluzând cele cu nickuri ca piese auto sau service calculatoare, sunt băgate la spam, fapt care nu va avea urmări prea bune pentru reputația site-ului dvs. Merită să aveți în vedere că blogul de față este găzduit de Google.